O nama
15262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15262,bridge-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

O nama

Sime s.p.a.

Već više od 40 godina, Sime je sinonim za udobnost kroz proizvodnju nekih od najnaprednijih rješenja grijanja i tople vode na raspolaganju na način da Vi, kupac, imate potpunu kontrolu nad temperaturom vašeg doma, uz obilje tople vode na zahtjev, prema vašim potrebama.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u istraživanje i razvoj, Sime zadovoljava potrebe milijuna kupaca širom svijeta proizvodnjom kotlova za stambene i komercijalne primjene. Nadalje, Sime je također aktivan u sektoru obnovljivih tehnologija, nudeći širok raspon solarnih kolektora, toplinskih pumpi, hibridnih bojlera i kotlova na biomasu.

Pri projektiranju proizvoda, Sime gleda dugoročno te uzima u obzir buduće recikliranje i / ili eventualno sigurno odlaganje svih korištenih komponenti. U procesu selekcije za odabir sirovina puna se pozornost daje njihovim karakteristikama recikliranja. Sime također procjenjuje ekološke i zdravstvene opasnosti koji su uključeni kod recikliranja ili odlaganja neupotrebljivih otpadnih stavki.

Sime stalno nastoji količinu transportne ambalaže svojih proizvoda svesti na najmanju moguću mjeru. Višekratna upotreba uzima se u obzir pri odabiru materijala korištenih za pakiranje.

Uz dokazanu reputaciju za kvalitetu, pouzdanost, performanse i učinkovitost, Sime Vam nudi punu i široku paletu proizvoda za sve namjene, daći Vam potpun izbor i fleksibilnost.

Misija

Naš je glavni cilj stvoriti i isporučiti našim kupcima vrijednosti kojima ćemo zaslužiti njihovo doživotno povjerenje. Naš uspjeh ovisi o našim djelatnicima i čvrstim vrijednostima kojima težimo u uslugama za potrošače.

Povijest

Pri kraju 60-ih godina gosp. Menini, osnivač tvrtke, započeo je proizvodnju bojlera za grijanje i odjeljenja za lijevano željezo u svojoj ljevaonici u Legnanu (VR). U kolovozu 1971. tvrtka je kupila povijesnu ljevaonicu FAIS San Giovanni Lupatoto (VR). Nekoliko mjeseci kasnije, nakon spajanja dviju tvrtki, službeno smo otvorili Sime SpA. Od tada, tvrtku krasi povijest tehnoloških postignuća i velikih uspjeha. Više od 40 godina naglasak na inovacijama usmjerava tvrtku prema novim i ambicioznim ciljevima.

1973

Sime je prva tvrtka koja je proizvela kompaktan i učinkovit pločasti radijator od lijevanog željeza. Iste je godine razvila kotao od lijevanog željeza sa atmosferskim plinskim plamenikom.

Sime is the first company to produce a compact and efficient plate cast iron radiator. In the same year it developed a cast iron boiler with atmospheric gas burner.

1984

Od samih se početaka Sime pozicionirao kao vodeća tvrtka na tržištu proizvodnje kotlova od lijevanog željeza, te smo 1984. kao rezultat velikog rasta ulaganja u građevinarstvu u Italiji, ušli na tržište zidnih plinskih bojlera koje smo sami razvijali. Te je godine rođen prvi kombinirani bojler za grijanje i toplu vodu serije Murelle.

1991

Sime uvodi elektronsku regulaciju u svoje bojlere. Rezultat toga je bolja kontrola procesa sagorijevanja i povećava sigurnost u radu.

1996

Započevši „Combustion Quality Project“, Sime je razvio Mistral, prvi ekološki bojler sa niskim emisijama dušikovih plinova.

1998

Prvi zidni plinski bojler sa inteligentnom mogućnošću daljinskog upravljanja, Planet, prezentiran je i stavljen na tržište. Ovaj je bojler osiguravao uštedu energije zahvaljujući klimatskoj kontroli temperature protoka ovisno o vanjskoj temperaturi.

2001

Sime ispitni laboratorij dobio je akreditaciju kao certificirani laboratorij, u skladu s EU direktivama o sigurnosti i učinkovitosti plina. To je bio prvi slučaj u Italiji za dodjelu tog priznanja jednom laboratoriju proizvođača bojlera. Prodajna podružnica otvorena je u Granadi, Španjolska.

2002

Prodajna podružnica otvorena je u Leedsu, Velika Britanija.

Sales subsidiary opened in Leeds, United Kingdom.

2003

Sime je bio među prvim tvrtkama koji su pokrenuli niz modularnih sustava kondenzacijskih bojlera složenih u kaskade.

2005

Predstavništvo tvrtke otvoreno je u Pekingu, Kina.

2006

Sime se fokusirao na okoliš i obnovljive izvore energije, promovirajući solarne sustave koji integriraju tradicionalne bojlere za proizvodnju topline.

2008

Sime je predstavio novu generaciju inteligentnih Murelle bojlera, koji dozvoljavaju upravljanje različitih temperaturnih zona i solarnih sustava. Sva elektronika za upravljanje različitih komponenti sustava nalazi se na bojleru, a funkcije su dostupne s upravljačke ploče bojlera.

2010

U suradnji sa Sveučilištem u Padovi, Sime je na MCE (Management Centre Europe) predstavio MEM control, sustav za središnje inteligentno upravljanje različitim izvorima energije.

2014

Sime je prva tvrtka koja je predstavila hibridni zidni uređaj u jednoj jedinici, integrirajući plinski bojler, toplinsku pumpu i MEM control sustav.